LEGAL

Documentаție аctuаlizаtă

Această pagină conține link-uri către politici corporative actuale, acorduri pentru produsele și serviciile oferite de ROOT.md. Pentru a vizualiza oricare dintre documentele prezentate pe această pagină, faceți clic pe politică/acord.

 

Termeni și condiții - link

Politica de utilizare acceptabilă - link

Politica de confidenţialitate - link

Politica de garantare a serviciilor (SLA) - link

Procedura de rămbursare (refund)

Suntem foarte încrezători în produsele și serviciile noastre. Oferim servicii rapide, de încredere și cuprinzătoare și credem că veți fi pe deplin mulțumit.

 

Dacă sunteți o firmă înregistrată sau Întreprinderea individuală din Republica Moldova, puteți cere gratuit un server pentru testare.

Rambursarea este posibilă numai în cazul unui accident din partea noastră, serverul dvs. fiind offline mai puțin decăt 99,8% din 100% dintr-o perioadă de facturare.

 

Vă rugăm să rețineți că orice tip de publicitate comercială folosind e-mail, cum ar fi trimiterea de spam și corespondența nesolicitată din spațiul nostru IP, este strict interzisă. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau opri furnizarea serviciilor. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza serviciile noastre unui client în viitor sau de a suspenda serviciile la discreția noastră. Încălcarea condițiilor specificate va duce la suspendarea imediată a serviciilor noastre fără rambursare.

 

Nu permitem: pornografie infantilă, phishing, SPAM, netscan/portscan, carding, botnet, Moldova porn/warez/movies/mp3/torrents, etc (orice conținut protejat prin drepturi de autor din Moldova), trackere pentru Moldova, orice site-uri pentru Moldova care încălc legislație locală, TOR de ieșire (exit node), VPN public, proxy public.

 

Produse care nu sunt eligibile pentru rămbursare (refund):

  • Costuri pentru licență (Windows, cPanel etc.).
  • Protecție DDoS.
  • Taxe de răscumpărare.
  • Certificate SSL.
  • VPS.
  • Taxe de administrare a serverului.